Skip to main content

Υπ. Υγείας: Ενίσχυση νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη-Δυτ. Μακεδονία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνολικά 14 monitors, 15 αναπνευστήρες και 13 κλίνες αυξημένης φροντίδας διέθεσε από την περασμένη Δευτέρα στα νοσοκομεία Δυτικής Μακεδονίας το υπουργείο Υγείας, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τους.

Στη Θεσσαλονίκη, στα Νοσοκομεία «Γ. Παπανικολάου», «Παπαγεωργίου», «Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Γεννηματάς» διατέθηκαν για την κάλυψη των αναγκών τους 18 monitors, 13 αναπνευστήρες, και 15 κλίνες αυξημένης φροντίδας.

Άμεσα, με τη συνδρομή του υπουργείου, θα ενισχυθούν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία αρμοδιότητάς της 3ης Υ.ΠΕ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.