Skip to main content

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τον όμιλο General Health Care

Στο σύνολό τους και τα δύο Κέντρα απαρτίζονται από 50 εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Το επόμενο βήμα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κάνει ο όμιλος General Health Care – GHC προβαίνοντας σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με στόχο την επέκταση του ομίλου.

Ο όμιλος General Health Care συστάθηκε εν μέσω πανδημίας, το 2022 με σύγχρονα δύο Πολύϊατρεία – Διαγνωστικά Κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πρόεδρος είναι ο γενικός χειρουργός Ιωάννης Βερίγος, διευθύνων σύμβουλος ο βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος Γεώργιος Βιδάκης, γενική διευθύντρια η marketing manager Ελένη Καλογερά και μέλη του ΔΣ οι καθηγητές Αθανάσιος Βοζίκης και Ιωάννης Πολλάλης και ο βιοπαθολόγος Κωνσταντίνος Δάλας.

Στο σύνολό τους και τα δύο Κέντρα απαρτίζονται από 50 εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Ο κύκλος εργασιών του ομίλου με κανονική λειτουργία από τον Απρίλιο του 2023 το πρώτο έτος, ανήλθε στις 457 .000 ευρώ και συνεχίζει ανοδικά.

Τα Κέντρα του ομίλου General Health Care είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Διαθέτουν:

  • Ολοκληρωμένα εργαστηριακά τμήματα για αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές και εξειδικευμένες μοριακές εξετάσεις.
  • Απεικονιστικό τμήμα για υπερήχους, triplex, σύγχρονος μαστογράφος, πανοραμικές απεικονίσεις και μέτρηση οστικής μάζας.
  • Ειδικά τμήματα όπως κέντρο πόνου, κλινικής διαιτολογίας και ιατρικό τμήμα πλαστικής και αισθητικής.
  • Καρδιολογικό, παθολογικό, διαβητολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό – νεφρολογικό, πνευμονολογικό, κέντρο ψυχοθεραπείας, χειρουργικό και ρευματολογικό.

Σύμφωνα με τον κ. πρόεδρο Βερίγο δέσμευση του ομίλου είναι η παροχή άριστων ιατρικών υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό στον πολίτη, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος κ. Βιδάκης επισημαίνει ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί σημαντική επένδυση καθώς θα δώσει στον όμιλο την ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση.