Skip to main content

FAMAR και Théa Pharma ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Κέντρο Διανομής της Famar στη Θήβα αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο logistics αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα καλύπτοντας το 60% της αγοράς.

Μια νέα ισχυρή συνεργασία ξεκινάει στον Ελλαδικό χώρο, αυτή της FAMAR με τη Théa Pharma Hellas.

Συγκεκριμένα, η FAMAR αναλαμβάνει ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών, την αποθήκευση και την διανομή των οφθαλμολογικών σκευασμάτων, των συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και του ιατροτεχνικού εξοπλισμού της Théa Pharma Hellas στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, το Κέντρο Διανομής της Famar στη Θήβα, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο logistics αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα καλύπτοντας το 60% της αγοράς.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης σε Ισπανία και Ιταλία. Απασχολεί περισσότερα από 1.850 άτομα σε ένα δίκτυο 6 εργοστασίων παραγωγής και 2 κέντρων R&D και παράγει 1.700 διαφορετικά προϊόντα για περισσότερες από 80 διεθνείς αγορές.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία ο Απόστολος Σαγιάκος, διευθύνων σύμβουλος της FAMAR A.B.E. επεσήμανε «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Théa Pharma Hellas μας εμπιστεύεται για τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά και δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε για ακόμα μια φορά την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε σταθερά έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη, συμβάλλοντας μέσα από τις υπηρεσίες μας στον κοινό στόχο που έχουμε με τους πελάτες μας να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των φαρμακευτικών προϊόντων».