ΟΠΑΠ: Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - Πώς θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο

Κληρώνει 7,5 εκατ. ευρώ απόψε στις 22:00
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 13:51
UPD:13:54

Στα ύψη, εκτός από τη θερμοκρασία, βρίσκεται και το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ και ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το mega τζακ-ποτ του παιχνιδιού έχουν περιθώριο να καταθέσουν το δελτίο τους έως τις 21:30 απόψε.

«Το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ εφέτος. Πρόκειται για το 16ο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο παιχνίδι», σημειώνει υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ. Όπως αναφέρει, «το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη αυξημένο και οι συμμετοχές αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερες όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα».

Συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο

Εκτός από τον κόσμο που συμπληρώνει το δελτίο του, τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ θα διεκδικήσουν και όσοι έχουν παίξει ΤΖΟΚΕΡ το προηγούμενο διάστημα, επιλέγοντας τη συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις. Η συγκεκριμένη επιλογή δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να παίρνει μέρος σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Έτσι, δεν χάνει καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού, ειδικά όταν υπάρχουν μεγάλα τζακ-ποτ.

Οι συνεχόμενες κληρώσεις αποτελούν επιλογή πολλών παικτών ΤΖΟΚΕΡ πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος καταστήματος: «Πολλοί πελάτες μας, πριν αναχωρήσουν για τον καλοκαιρινό προορισμό που έχουν επιλέξει, επισκέπτονται το κατάστημά μας και παίζουν ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να συμπληρώνει κανείς το πεδίο που βρίσκεται κάτω δεξιά στο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού είναι τρεις ανά εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Οι πελάτες μας υπολογίζουν το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν και επιλέγουν αναλόγως σε πόσες συνεχόμενες κληρώσεις θέλουν να πάρουν μέρος».Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα