ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέος Brand President από σήμερα ο Βασίλης Σταύρου

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 12:58
UPD:14:15

O Βασίλης Σταύρου αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, διαδεχόμενος τον Λεωνίδα Βρεττάκο.

Ο Βασίλης Σταύρου

Σύμφωνα με την εταιρεία, «ο Βασίλης Σταύρου, εδώ και 24  χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία, διατελώντας σε υψηλές διοικητικές  θέσεις του Ομίλου Ahold Delhaize. Με μακρά εμπειρία στους χώρους των Logistics, της Διασφάλισης Ποιότητας και της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις της αγοράς, εξελίσσοντας με αποτελεσματικότητα κομβικά τμήματα για τη στρατηγική επέκταση του Ομίλου. Τα τελευταία 3,5 χρόνια ξεχώρισε για τη διαδρομή του ως Brand President της Mega Image, θυγατρικής αλυσίδας της Ahold Delhaize στη Ρουμανία».

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, «μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας στην ΑΒ Βασιλόπουλος και 5 χρόνια στη θέση του COO της εταιρείας», ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ευχαριστεί θερμά τον Λεωνίδα Βρεττάκο για τη συνολική προσφορά του στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Ομίλου της ΑΒ Βασιλόπουλος και του εύχεται από καρδιάς καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του.

«Η ΑΒητική οικογένεια υποδέχεται με χαρά και καλωσορίζει θερμά τον Βασίλη Σταύρου και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα