Συνάντηση Πιτσιόρλα με τη διοίκηση της ΕΒΙΚΕΝ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 16:40
UPD:16:44
Eurokinissi/Λυδία Σιώρη

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής αποτελούν προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΕΒΙΚΕΝ για τις προτάσεις της (φωτ. αρχείου).

Πρωτοβουλίες για τη στήριξη της βιομηχανίας σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας, όπως ανέφερε στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ), Κωνσταντίνο Κουκλέλη, ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής αποτελούν προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΕΒΙΚΕΝ για τις προτάσεις της.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τη στήριξη της βιομηχανίας σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη της διοίκησης της ΕΒΙΚΕΝ, Λένα Μπέλση, Ευρυπίδης Δοντάς, Αντώνης Κοντολέων και Άγγελος Καλογεράκος, ενώ συμμετείχε και ο γ.γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Απόστολος Μακρυκώστας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα