Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2001 07:01

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Από το απόγευμα, οι βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα βορειο-δυτικά και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, τη Στερεά και το Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα πελάγη πολύ ισχυροί στρεφόμενοι από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια σε βόρειους μέτριους έως ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον τρεις (-3) έως εννέα βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έναν έως 16 και στα νησιά από οκτώ έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής αργά τη νύχτα προβλέπονται σήμερα Δευτέρα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές, κυρίως από το απόγευμα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, ενώ τη νύχτα θα χιονίσει στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι που από το βράδυ στα στραφούν σε βόρειους μέτριους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έναν έως εννέα βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα