Skip to main content

G4S: Δωρεά και εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αιγάλεω

Για τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια των εγκαταστάσεων

Τα απαραίτητα σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής και εγκατάστασης συστημάτων φύλαξης των χώρων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λυκείου Αιγάλεω ανέλαβε η G4S, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Το σχολείο

Με δυναμικό 135 παιδιών με ειδικές μαθησιακές δυνατότητες και χρόνια θέματα υγείας, το σχολείο είναι εξοπλισμένο με εξειδικευμένο και πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη των μαθητών στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και απόκτηση γνώσεων.

Ο συνδυασμός του έμπειρου διδακτικού προσωπικού, του δραστήριου Συλλόγου Γονέων, και του κατάλληλου επιστημονικού εξοπλισμού, δημιουργεί τις απαραίτητες μαθησιακές συνθήκες ώστε οι μαθητές να επιτυγχάνουν την απαραίτητη πρόοδο, είτε για τη συνέχιση των σπουδών τους σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ή στην απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας.

Η δωρεά

Σε συνέχεια σχετικού αιτήματος από πλευράς του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, η G4S προχώρησε άμεσα στη δωρεά και εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια των εγκαταστάσεων, για την προφύλαξη τους από εξωγενείς κινδύνους.

Η παράδοση του έργου ολοκληρώθηκε στην πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου.

«Για την ομάδα της G4S που ενεπλάκη στη διαδικασία, από την αρχική αξιολόγηση χώρων και αναγκών, την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, την εγκατάσταση και τον τελικό ποιοτικό έλεγχο, η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά γονείς, δασκάλους και μαθητές του ξεχωριστού αυτού σχολείου ήταν για εμάς χαρά και τιμή. Τους ευχαριστούμε για το έργο τους και για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γίνουμε μέρος της προσπάθειάς τους» δήλωσε η κ. Φαίη Σαχινόγλου, Performance, Learning & Operations Business Partner.