Skip to main content

Βόλος: Φυλάκιση με αναστολή σε 34χρονο για ενδοοικογενειακή βία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 34χρονος από την Αλβανία που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας, σε βάρος της 26χρονης πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν και ένα παιδί 5 χρονών. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή και ο δικηγόρος του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Ν. Ιωνία, ο 34χρονος, όταν εντόπισε την πρώην σύζυγό του ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό της, την κλώτσησε, την πέταξε κάτω από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε, ενώ έσπασε και το φανάρι του δικύκλου.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό με τη σύζυγό του. Ακόμη μία φορά είχε απειλήσει τη σύζυγό του με κατσαβίδι και το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή, ποινή η οποία ακόμη δεν έχει εκτελεστεί.

Ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή, γιατί περίπου προ ενός μηνός απείλησε την 26χρονη με κατσαβίδι…

Πηγή: ΕΡΤ