Skip to main content

Χρηματιστήριο: Μέρισμα και Άττικα οδηγούν την Ideal

Nick Paleologos / SOOC

Σήμερα η Γενική Συνέλευση της εισηγμένης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα καλύτερα επίπεδα από το 2001 «παίζει» η μετοχή της Ideal Holdings, η οποία κινείται στην περιοχή των 7 ευρώ.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση, η οποία θα εγκρίνει τη νέα επιστροφή κεφαλαίου 0,07 ευρώ/μετοχή. Υπενθυμίζεται ότι στο α’ τρίμηνο είχε δοθεί έξτρα επιβράβευση 0,15 ευρώ/μετοχή.

Στο επίκεντρο τίθεται και η IPO για την Άττικα Πολυκαταστήματα, η οποία θα τρέξει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.