Στα 11,85 ευρώ ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή της Τρ. Πειραιώς η Citi, η οποία διατηρεί τη σύσταση «buy». Καταλύτη αποτελεί το νέο business plan, το οποίο προβλέπει ετήσιο ρυθμό αύξησης των κερδών κατά περίπου +10%.
Μάλιστα, ο αναλυτής βλέπει… χαραμάδα για θετικές εκπλήξεις στην εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου, με αποτέλεσμα να αναβαθμίζει στα 15,15 ευρώ την τιμή – στόχο στο αισιόδοξο σενάριο.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












