Ακόμη μία πώληση περιουσιακού στοιχείου ολοκλήρωσε η Ελλάκτωρ (Κτήμα Καμπάς στην Dimand), κάτι που επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια για νέο μέρισμα μέσα στο 2026, στο απόηχο της ενδιάμεσης διανομής του 0,47 ευρώ/μετοχή τον Δεκέμβριο.
Ωστόσο, οι διαδοχικές ρευστοποιήσεις assets, από τις οποίες προέρχονται οι τελευταίες επιβραβεύσεις, έχουν σχεδόν… αδειάσει το χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων της εισηγμένης, η οποία έχει απομείνει μόνο με τη Μαρίνα Αλίμου.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












