Skip to main content

Χρηματιστήριο – ΟΛΠ: «Κόβει» το μέρισμα στις παρυφές των 50 ευρώ

ΟΛΠ ΑΕ

Στο 3,9% η μερισματική απόδοση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί μετά το πρόσφατο ράλι του Ιουνίου να είχε μεσολαβήσει μια περίοδος αφομοίωσης (ή και μίνι αναδίπλωσης), αλλά η μετοχή του ΟΛΠ φαίνεται ότι είναι… πάλι εδώ.

Η τιμή του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας έχει εκ νέου σκαρφαλώσει στα 48,5 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι απέχει μόλις -3% από το να διασπάσει την αντίσταση των 50 ευρώ και να γράψει νέο ιστορικό ρεκόρ.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα «κόβει» το δικαίωμα στο μέρισμα του 1,92 ευρώ (απόδοση 3,9%), κάτι που αναμένεται να ασκήσει πίεση.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.