Skip to main content

Κρυπτονομίσματα: «Η Binance δεν χρωστάει σε κανέναν»

REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Η Binance προσπαθεί να καθησυχάσει τους πελάτες της που τρέπονται σε φυγή, φοβούμενοι μαζική κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων, μετά την πτώχευση της FTX

Τους πελάτες της Binance προσπαθεί να καθησυχάσει ο CEO. Οι πελάτες που αποσύρονται από το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο αυξάνονται, μετά το πρόσφατο κραχ στα ψηφιακά νομίσματα, αν και όχι μαζικά, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zhao.

https://twitter.com/i/spaces/1eaKbrZvQdvKX

«Βλέπουμε μια ελαφρά αύξηση στις αναλήψεις, αλλά κάθε φορά που οι τιμές πέφτουν, το βλέπουμε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Για εμάς, αυτό είναι πολύ σύμφωνο με τις μειώσεις των τιμών», είπε ο κ. Zhao στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Sam Bankman -Fried: Τα ανόητα λάθη μίας ιδιοφυΐας

Ο κ. Zhao προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους χρήστες λέγοντας ότι το ανταλλακτήριό του, το μεγαλύτερο στον κόσμο, διατηρεί καταθέσεις πελατών εντός της πλατφόρμας, δεν έχει λάβει δάνεια ή επενδύσεις από εταιρίες επιχειρηματικού κεφαλαίου, όλα όσα έκανε ο ανταγωνιστής FTX πριν καταρρεύσει την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν χρωστάμε σε κανέναν χρήματα», είπε ο κ. Zhao. «Διατηρούμε μια πολύ απλή επιχείρηση».

Η FTX υπέβαλε αίτηση πτώχευσης την Παρασκευή μαζί με μια στενά συνδεδεμένη εμπορική εταιρεία που ονομάζεται Alameda Research και πολλές άλλες θυγατρικές.

naftemporiki.gr