Skip to main content

Προγραμματικές δηλώσεις: Πώς αντιμετωπίζει η αγορά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Είναι πολύ σημαντικά τα μέτρα που αφορούν ευάλωτες ομάδες, το θέμα της ακρίβειας στα αγαθά πρώτης ανάγκης ασφαλώς και έχει επιπτώσεις στο σύνολο των επιχειρήσεων» δήλωσε αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε πως «τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι σημαντικά, θα βοηθήσουν πολλές ομάδες, όμως το παράπονο μας είναι ότι περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε δυο τομείς, για τις 120 δόσεις και σε σχέση με το Ταμείο Ανάκαμψης και με το ΕΣΠΑ».

Τέλος ο κ . Χατζηθεοδοσίου υποστήριξε πως «μια μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι με την αισχροκέρδεια, αυτό το κάνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, ένα μεγάλο αγκάθι που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό είναι η φοροδιαφυγή, εμείς είμαστε υπέρ του να χτυπηθεί ανελέητα η φοροδιαφυγή γιατί ουσιαστικά χτυπάει και τις υγιείς επιχειρήσεις».