Skip to main content

Νέα Υόρκη: Ραντεβού Χρ. Σταϊκούρα με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων

POOL EUROPEAN UNION / EUROKINISSI

Την Παρασκευή ο ΥΠΟΙΚ θα παρουσιάσει τους κεντρικούς άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης στο «24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum»

Μπαράζ επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link, με τίτλο «24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum».

Ειδικότερα, στη διάρκεια του τριημέρου ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Axia, Citi, Goldman Sachs, Nomura, Paulson & Co., Bank of New York Mellon, Buffalo Thorn Capital Management LLC, Lord Abbett & Co. κ.ά.

Αύριο, Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην τελετή λήξης (“Closing Bell Ceremony”) των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE), ενώ την Παρασκευή θα παρουσιάσει τους κεντρικούς άξονες και τους στόχους της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης στο “24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum”.