Το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδα δεν πρόκειται να επιτύχει, εάν η χώρα επιβαρυνθεί με πρόσθετη λιτότητα, προειδοποίησε ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Ολιβιέρ Μπλανσάρ.
«Η δημοσιονομική προσαρμογή που ζητήθηκε από την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, είναι σαφώς μικρότερη από τις προηγούμενες συμφωνίες» τόνισε, σπεύδοντας ωστόσο, να επισημάνει ότι «παραμένει πάνω από τα σωστά επίπεδα».
Η Ελλάδα, εξήγησε ο Μπλανσάρ, χρειάζεται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη. Η περισσότερη λιτότητα, κατέληξε, θα οδηγήσει σε αποτυχία και το νέο ελληνικό πρόγραμμα.
Πηγή: Reuters
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












