Skip to main content

Συνέντευξη Ευκλείδη Τσακαλώτου εφ’ όλης της ύλης σήμερα στη «Ν»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια παραχωρεί σήμερα στη «Ναυτεμπορική» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός Οικονομικών δίνει απαντήσεις για το φλέγον θέμα της περικοπής των συντάξεων και για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Προαναγγέλλει περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών στη διακίνηση κεφαλαίων ενώ αναλύει το σχέδιο της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ.

Τι λέει για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και την πρόταση για την προληπτική γραμμή χρηματοδότησης, τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, την αβεβαιότητα σχετικά με τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και τις εξαγγελίες για μειώσεις φόρων και εισφορών από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.