Την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος ενέκριναν σε συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες την Τετάρτη οι πρέσβεις των κρατών – μελών στην Ε.Ε. (Coreper).
Η απόφαση αυτή, η οποία έρχεται σε συνέχεια σχετικής πρότασης της Επιτροπής προς το Συμβούλιο της Ε.Ε., ελήφθη μέσω γραπτής διαδικασίας, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση.
Στην τυπική επικύρωση της εξόδου της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, στην οποία εισήλθε τον Απρίλιο του 2009, αναμένεται προχωρήσει το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. την ερχόμενη Δευτέρα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












