Skip to main content

Oριακές μεταβολές σε ευρώ, δολάριο και γεν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οριακές διακυμάνσεις καταγράφονται σήμερα στην αγορά συναλλάγματος, καθώς οι επενδυτές αναμένουν την αυριανή ομιλία της επικεφαλής της Federal Reserve στο τραπεζικό συνέδριο του Τζάκσον Χολ.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (12.19), το ευρώ ενισχύεται κατά 0,21% στα 1,1290 δολάρια, με χαμηλό ημέρας τα 1,1260 δολάρια και υψηλό τα 1,1293 δολάρια.

Το ιαπωνικό γεν παράλληλα, σημειώνει άνοδο κατά 0,05% στα 100,39 γεν/δολάριο, ενώ η στερλίνα υποχωρεί κατά 0,05% στα 1,3225 δολάρια.

Οι επενδυτές αναμένουν από την Τζάνετ Γέλεν ορισμένα πρόσθετα στοιχεία για τον ακριβή χρόνο αύξησης των επιτοκίων της Federal Reserve.

Οι πιθανότητες αύξησης των επιτοκίων ανέρχονται μόλις στο 18% εν όψει της συνεδρίασης του Σεπτεμβρίου, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό ενισχύεται στο 50% όσον αφορά τη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.