Skip to main content

Συνάντηση του Π. Σκουρλέτη με εκπροσώπους του ΤΑΡ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τους εκπροσώπους της εταιρίας του αγωγού ΤΑΡ συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εκτενής και ουσιαστική συζήτηση  για τις  εκκρεμότητες του έργου,  προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη  του ελληνικού τμήματος.

Σε αυτές, περιλαμβάνονται τεχνικά ζητήματα, που ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη συνέχεια, όσο και το μείζον ζήτημα της αναγκαίας αποσαφήνισης όλων των όρων και προϋποθέσεων για την  πρόοδο του αγωγού.

Με την προτροπή του υπουργού, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύσκεψη ανάμεσα σε εντεταλμένα στελέχη των δύο πλευρών, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ως αναγκαίο βήμα  ώστε να ενεργοποιηθούν τα επόμενα στάδια   προς την κατεύθυνση της έναρξης των εργασιών του έργου.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.