Skip to main content

Νέα συνάντηση Ευ. Τσακαλώτου – Γ. Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών θα έχουν το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι κ. Τσακαλώτος και Σταθάκης είχαν και χθες συνάντηση με τους θεσμούς, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να γίνουν δηλώσεις από καμία πλευρά.

«Μόλις φτάσουμε στην τελική ευθεία θα γίνουν οι συζητήσεις που πρέπει, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά» δήλωσε ο κ. Σταθάκης προσερχόμενος στη συνάντηση στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ερωτηθείς για δημοσίευμα της εφημερίδας Welt Am Sonntag η οποία ανέφερε ότι «οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση» ο κ. Σταθάκης ανέφερε: «Μπορεί να είναι ακριβές».

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.