Skip to main content

Πτώση 3,9% στον κύκλο εργασιών του λιανεμπορίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συρρίκνωση εμφάνισε τον Απρίλιο του 2016, ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα, σημείωσε μείωση κατά 3,9% έναντι του Απριλίου του 2015, ενώ εμφάνισε άνοδο κατά 5,8% έναντι του Μαρτίου του 2016.

Ο γενικός δείκτης όγκου παράλληλα, παρουσίασε πτώση κατά 1,5% σε ετήσιο επίπεδο και αύξηση κατά 4,2% σε μηνιαίο επίπεδο.

Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών κατέγραψε πτώση κατά 0,5% ενώ ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου εμφάνισε μείωση κατά 0,6%.    

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.