Skip to main content

Προειδοποίηση Σαπέν για εξαιρετικά βαριές συνέπειες από μία αποτυχία των διαπραγματεύσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προειδοποίηση ότι η αποτυχία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα θα είχε «εξαιρετικά βαριές συνέπειες για το ευρωπαϊκό σχέδιο» απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν μία ημέρα πριν διεξαχθεί το Eurogroup του Λουξεμβούργου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ερωτήσεων προς τους υπουργούς στη γαλλική Εθνοσυνέλευση ο Σαπέν είπε ότι «κανένας από εμάς (…) δεν θα μπορούσε να δεχθεί μια αποτυχία (των διαπραγματεύσεων), που θα ήταν σοβαρότατη για την Ελλάδα, αλλά επίσης πολύ βαριά για το ευρωπαϊκό σχέδιο».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.