Skip to main content

LIVE: Η ομιλία του πρωθυπουργού στον ΣΕΒ

Στις εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), οι οποίες άνοιξαν σήμερα, στον «Ελληνικό Κόσμο», με βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί», για πρώτη φορά μάλιστα εξ αποστάσεως, μέσω Διαδικτύου, μιλά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, τα μέλη του ΣΕΒ εξέλεξαν ως νέο πρόεδρο του Συνδέσμου τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, ο οποίος παραλαμβάνει τη σκυτάλη στην ηγεσία από τον Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).

Στη σημερινή γενική συνέλευση εξελέγησαν, επίσης, νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και νέο Γενικό Συμβούλιο, με εκπροσώπηση των πιο δυναμικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τη διαδικασία εγκατάστασης του προέδρου της συνέλευσης Κωνσταντίνου Μπίτσιου, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΕΒ για τη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, από τη θέση του εκτελεστικού αντιπρόεδρου του Συνδέσμου.

Στο δεύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης, στα μέλη του ΣΕΒ απεύνθηκε με ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τον πρωθυπουργό, θα ακολουθήσει η ομιλία του νέου προέδρου του ΣΕΒ.