Τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων σημείωσε ο δείκτης Nikkei στο χρηματιστήριο του Τόκιο την Πέμπτη.
Η ανάκαμψη των τιμών του πετρελαίου μετρίασε τις ανησυχίες για την παγκόσμια οικονομία, ενώ η ανακοπή της ανόδου του γιεν έδωσε ώθηση στις μετοχές των εξαγωγέων όπως η Toyota.
Στην καλύτερη συνεδρίαση που έχει διανύσει από τις 19 Δεκεμβρίου 2014, ο Nikkei ενισχύθηκε κατά 1,9% στις 17.108,70 μονάδες.
Με άνοδο 1,4% στις 1.376,60 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενώ ο JPX-Nikkei Index 400 αυξήθηκε κατά 1,3% στις 12.483,19 μονάδες.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











