Skip to main content

Πολυθεματική εκδήλωση από το σύλλογο αποφοίτων της Βαρβακείου Σχολής

Εκδήλωση με τρεις ενότητες στο πλαίσιο του ετήσιου Money Show, πραγματοποιεί την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Βαρβακείου Σχολής (ΣΑΒ).

Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι ομιλητές είναι απόφοιτοι ή φίλοι των αποφοίτων της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το τελευταίο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για 4ο συνεχόμενο έτος, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 στο Παγκράτι, στην αίθουσα Πέλλα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 10π.μ. μέχρι τις 16μ.μ.

Η πρώτη ενότητα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10π.μ. -11.30 π.μ. με θέμα την «Πρόκληση του περιβάλλοντος». Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Σωτήρης Ζησόπουλος, Πρόεδρος του ΣΑΒ. Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Κώστας Καρτάλης και ο Σωτήρης Χατζημιχαήλ, Γενικός Δ/ντης Στρατηγικής και Μετασχηματισμού της ΔΕΗ, απόφοιτοι και οι δύο της Βαρβακείου Σχολής.

Η δεύτερη ενότητα θα γίνει μεταξύ 12μ.μ -13.30μ.μ. με θέμα «Την επόμενη ημέρα μετά την κρίση». Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Μπάμπης Διβάρης, Ταμίας του ΣΑΒ. Ομιλητές θα είναι η Αλεξάνδρα Κονίδα, Γενική Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ, η Νάνσυ Πουλούδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και o Μάρκος Τσόγκας, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και οι τρεις απόφοιτοι της Βαρβακείου Σχολής.

Η τρίτη θα γίνει μεταξύ 14μ.μ. -15.30μ.μ. με θέμα την «Εκπαίδευση». Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Τζάνας, Γενικός Γραμματέας του ΣΑΒ. Ομιλητές θα είναι ο Ανδρέας Ζεργιώτης, Σχολικός Σύμβουλος Δ.Ε. της πρώην 49ης Περιφέρειας Αττικής, απόφοιτος της Βαρβακείου Σχολής, η Φωτεινή Παπαδοπούλου, μαθήτρια της 3ης Λυκείου του σχολείου και Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και ο Γιωργής Κριτσωτάκης, επικεφαλής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Accenture στην Ελλάδα στους τομείς Τηλεπικοινωνιών, Media και Τεχνολογίας, φίλος των αποφοίτων.