Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί τη Δευτέρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, όπου θα έχει σειρά επαφών εν όψει της τελετής εγκαινίων της κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού φυσικού αερίου TAP, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.
Το πρόγραμμα του υπουργού έχει ως εξής:
Δευτέρα 16 Μαΐου 2016
17:00, συμμετοχή, από κοινού με την ομόλογό του Υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας Temenuzhka Petkova, σε συνάντηση των ενδιαφερόμενων εταιριών για τον πλωτό τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου της Αλεξανδρούπολης.
17:30, συνάντηση των δύο υπουργών Ενέργειας.
Τρίτη 17 Μαΐου 2016
13:00, συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο και Συντονιστή για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις των ΗΠΑ, Amos Hochstein
13:30, συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Maroš Šefčovič
14:00, συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του TAP, Ian Bradshaw
15:00, συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων κατασκευής του ελληνικού τμήματος του TAP
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












