Skip to main content

Intralot: Στοιχηματισμός στα eSports το αντίβαρο στον Covid-19 – Το deal στο Περού 

Την εισαγωγή δυνατότητας στοιχηματισμού στα eSports για την Intralot de Peru ολοκλήρωσε η Intralot επιτρέποντας στην ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στο Περού να εμπλουτίσει το στοιχηματικό της προϊόν και να αναβαθμίσει περαιτέρω την ψυχαγωγική εμπειρία του παίκτη σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της διαδικτυακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών. 

Τα παιχνίδια eSports που διατίθενται σε συνεργασία με την Sportradar είναι τα Counter Strike, League of Legends, Dota2, Star Craft II, Call of Duty και Overwatch. Επιπλέον, διατίθενται τα ηλεκτρονικά Πρωταθλήματα Fifa20 και NBA2K. Ακόμα περισσότερα παιχνίδια θα προστεθούν σύντομα στο χαρτοφυλάκιο της Intralot de Peru, όπως αναφέρει η εισηγμένη εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο Alberto D’Angelo, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot de Peru. “Η Intralot είναι ένας αξιόπιστος και καταξιωμένος συνεργάτης μας σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας άριστη τεχνογνωσία και λύσεις επίγειας αλλά και ψηφιακής τεχνολογίας, βοηθώντας μας να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριότητα μας…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot.

Μέχρι πρόσφατα, ο στοιχηματισμός στα eSports παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα, αλλά νέες έρευνες αγοράς αποκαλύπτουν ότι η αγορά του στοιχηματισμού στα eSports αναπτύσσεται εξίσου γρήγορα, αν όχι γρηγορότερα, από την αγορά των ίδιων των eSports. Καθώς η πανδημία του Cοvid-19 συνεχίζει να προκαλεί ισχυρές επιπτώσεις στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών λόγω της αναστολής των πιο δημοφιλών αγώνων και πρωταθλημάτων αθλητικού στοιχήματος, ο στοιχηματισμός στα eSports γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και προσφέρει μια ελκυστική εναλλακτική πρόταση για την αυξημένη ζήτηση για νέο περιεχόμενο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της H2 Gambling Capital, τα κέρδη από τον στοιχηματισμό σε eSports θα αυξηθούν φέτος περίπου κατά 40% και αναμένεται να διπλασιαστούν έως το 2024.

naftemporiki.gr