Skip to main content

Αύξηση 6,8% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο δίμηνο του 2021

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αύξηση 6,8% παρουσίασε η παραγωγή ασφαλίστρων το δίμηνο του 2021 αγγίζοντας τα 713,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για την παραγωγή ασφαλίστρων το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021.

Ειδικότερα, στον κλάδο ζωής η παραγωγή κυμάνθηκε στα 351.252.014,42 ευρώ σημειώνοντας αύξηση 13,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Πιο ειδικά για τις ασφαλίσεις Ζωής, αύξηση 31,1% σημείωσε ο κλάδος «Ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις» (unit linked), ο κλάδος «Ασφαλίσεις Ζωής» σημείωσε αύξηση 9,2%, ο κλάδος «Εργασίες κεφαλαιοποίησης» κατέγραψε μείωση 78% και ο κλάδος «Διαχείριση συλλογικών συνταξιοδοτικών κεφαλαίων» παρουσίασε αύξηση κατά 3,1%.

Στον κλάδο ζημιών καταγράφηκε αύξηση κατά 1,2% με την παραγωγή να διαμορφώνεται στα 362.597.270,93 ευρώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.