Skip to main content

Ο βετεράνος Lou Rivieccio νέος πρόεδρος Ευρώπης της UPS

Σε μία περίοδο που η UPS επιχειρεί δυναμική ανάπτυξη στη γηραιά ήπειρο, τη μεγαλύτερη αγορά της εκτός των ΗΠΑ, νέος πρόεδρος Ευρώπης ορίστηκε ο Lou Rivieccio.

Ο Rivieccio βετεράνος της UPS με 34 χρόνια προϋπηρεσία στην εταιρεία ξεκίνησε ως χειριστής πακέτων μερικής απασχόλησης στην Spring Valley, στη Νέα Υόρκη. Η ανέλιξή του ήταν συνεχής και πέρασε από αρκετές διευθυντικές θέσεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου των επιχειρήσεων της UPS Καναδά, πρόεδρου της Northern Plains District και πρόεδρου του Ohio Valley στις ΗΠΑ. Στον τελευταίο του ρόλο ως προέδρου της Ανατολικής Περιφέρειας της UPS στις ΗΠΑ, προσέφερε στρατηγική κατεύθυνση για περίπου 175.000 υπαλλήλους σε 26 πολιτείες.

«Ο Lou μπαίνει στην Ευρώπη σε μια εποχή που επενδύουμε στο δίκτυό μας ώστε να βελτιώσουμε την ταχύτητα, να προσθέσουμε χωρητικότητα και να εξυπηρετήσουμε τη ζήτηση που βλέπουμε από το ηλεκτρονικό εμπόριο και το διασυνοριακό εμπόριο» τόνισε ο Jim Barber, Chief Operating της UPS. «Η Ευρώπη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το έξυπνο παγκόσμιο δίκτυο εφοδιαστικής συνεχίζει να εξελίσσεται, βοηθώντας τους πελάτες όλων των μεγεθών να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η γνώση και η εμπειρία του Lou θα εξασφαλίσουν διαρκή επιτυχία και ανάπτυξη για εμάς και τους πελάτες μας σε αυτή την σημαντική περιοχή του κόσμου» συμπλήρωσε. 

Ο Rivieccio διαδέχεται στη θέση τον Nando Cesarone, ο οποίος έχει διοριστεί πρόεδρος της UPS International και είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της UPS, της ανώτερης ομάδας ηγεσίας της εταιρείας. Σ ‘αυτό το ρόλο, είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της UPS εκτός των ΗΠΑ. Ο Cesarone διορίστηκε πρόεδρος των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της UPS στις αρχές του 2016. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας πέτυχε να οδηγήσει την UPS Ευρώπης σε ρεκόρ στις επιχειρηματικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της πενταετής επένδυσης των 2 δισ. δολαρίων στην τεχνολογία, το δίκτυο και την υποδομή που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση της ταχύτητας, της χωρητικότητας και της αξιοπιστίας της εταιρείας για πελάτες όλων των μεγεθών οι οποίοι αναπτύσσουν επιχειρηματικές συναλλαγές εντός, προς και από την Ευρώπη.