Skip to main content

Σε αρνητικό έδαφος ο Nikkei

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα χαμηλότερα επίπεδα τουλάχιστον μίας εβδομάδας υποχώρησαν οι ιαπωνικές μετοχές την Παρασκευή, καθώς τα χειρότερα του αναμενόμενου στοιχεία για την αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ έπληξαν το επενδυτικό κλίμα.

Η προσοχή είναι στραμμένη και στα οικονομικά αποτελέσματα των ιαπωνικών επιχειρήσεων που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Nikkei υποχώρησε κατά 1,2% στις 19.652,88 μονάδες – το χαμηλότερο επίπεδο κλεισίματος από τις 7 Απριλίου. Σε εβδομαδιαία βάση, κατέγραψε απώλειες 1,3%.

Με πτώση 0,7% στις 1.588,69 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενώ διακινήθηκαν 2,68 δισεκατομμύρια μετοχές – ο υψηλότερος όγκος συναλλαγών από τις 13 Μαρτίου.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.