Skip to main content

Wall Street: Εξανεμίστηκε το ενδοσυνεδριακό κέρδος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με οριακή πτώση, χάνοντας ωστόσο όλα τα κέρδη που κατέγραψε ενδοσυνεδριακά,  έκλεισε απόψε το αμερικανικό χρηματιστήριο, με τους επενδυτές να αποθαρρύνονται τόσο από τη νέα βουτιά των τιμών πετρελαίου, όσο και από την ανεξέλεγκτη κατάσταση όσον αφορά την επιδημία κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Στη Wall Street, ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,12% ή 26 μονάδες στις 22.653 (ενώ ενδοσυνεδριακά έφτασε να κερδίζει περισσότερεςαπό 900 μονάδες ή 4%), ο S&P κατέγραψε απώλειες 0,16% στις 2.663 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,33% στις 7.887 μονάδες.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.