Skip to main content

Νέο υψηλό 15ετίας στο Τόκιο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε νέο υψηλό 15ετίας σκαρφάλωσαν οι ιαπωνικές μετοχές τη Δευτέρα, ακολουθώντας τις ανοδικές τάσεις που καταγράφηκαν στη Wall Street.

Ο Nikkei ενισχύθηκε κατά 1% και έκλεισε στις 19.754,36 μονάδες – το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2000.

Με άνοδο 0,7% στις 1.592,25 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix ενώ διακινήθηκαν συνολικά 1,86 δισεκατομμύρια μετοχές – το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Στο ταμπλό, άλμα 21% σημείωσε η μετοχή της Eisai Co, μετά την αναβάθμισή της από χρηματιστηριακή εταιρεία.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.