Skip to main content

Κομισιόν: Ουδέποτε ετέθη θέμα κατεπείγουσας συνάντησης Γιούνκερ – Τσίπρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ουδέποτε ετέθη θέμα κατεπείγουσας συνάντησης, μέσα στο Σαββατοκύριακο, του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Κομισιόν που διέψευσε δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρνήθηκε να έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. 

Ο πρόεδρος Ζαν Κλόντ Γιούνκερ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε διαρκή τηλεφωνική επαφή με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος και δεν έκανε κανένα σχόλιο για το ενδεχόμενο να συναντηθούν οι δύο άνδρες στο εγγύς μέλλον. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.