Skip to main content

Apple: Αναβάλλει επ’ αόριστον την επιστροφή στα γραφεία

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία επιστροφής των υπαλλήλων της Apple στα γραφεία, καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός αναβάλλει τα σχέδιά του για την επάνοδο του προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραπάνω εξέλιξη κοινοποιήθηκε στο προσωπικό της Apple μέσω e-mail από τον CEO της εταιρείας Τιμ Κουκ την Τετάρτη, ενώ η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος στο CNN.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει σε υπαλλήλους της ποσό 1.000 δολαρίων για την αγορά εξοπλισμού στο πλαίσιο των αναγκών της τηλεργασίας.

Η κίνηση αυτή, του γίγαντα της Σίλικον Βάλεϊ έρχεται εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και των ανησυχιών για την εξάπλωση της παραλλαγής «Όμικρον». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple επανέφερε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλα τα καταστήματά της στις ΗΠΑ, ενώ έχει προχωρήσει στο κλείσιμο ορισμένων καταστημάτων της λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που καθυστερεί την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία. Η Google σχεδίαζε την επάνοδο στα γραφεία στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά λόγω της «Όμικρον»  ανέβαλε τα σχέδιά της.

naftemporiki.gr