Skip to main content

«Νικήτρια» η Airbus στις νέες παραγγελίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Airbus είναι η φετινή νικήτρια της στις «αερομαχίες» παραγγελιών. Ο ευρωπαϊκός αεροναυπηγικός κολοσσός εξασφάλισε παραγγελίες 169 αεροσκαφών τον Νοέμβριο, ανεβάζοντας έτσι τον απολογισμό από τις αρχές του έτους στα 1.079 αεροσκάφη.

Οι καθαρές παραγγελίες της Airbus (εξαιρουμένων δηλαδή ακυρώσεων και τροποποιήσεων) ανέρχονται σε 1.007 αεροσκάφη, την ώρα που για την Boeing είναι μόλις 568. Η αμερικανική εταιρεία έχει πάντως το προβάδισμα στις παραδόσεις αεροσκαφών, με 709 από τις αρχές του έτους, έναντι 556 της Airbus.  

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.