Η εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ αντανακλά την εφαρμογή μίας μακράς λίστας απαραίτητων μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, κατόπιν της σημερινής απόφασης του Μηχανισμού.
Μεταξύ των μεταρρυθμίσεων, συνέχισε ο Ρέγκλινγκ, συμπεριλαμβάνονται μερικές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την εν εξελίξει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
«Εάν η τήρηση του προγράμματος συνεχιστεί, είμαι πεπεισμένος ότι οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του ελληνικού λαού θα καταστήσουν ορατό τον δρόμο προς την ανάκαμψη» τόνισε ο επικεφαλής του ESM.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












