Skip to main content

7.000 εποχικά εργαζόμενους για τα Χριστούγεννα θέλει να προσλάβει η John Lewis

Τα πολυκαταστήματα John Lewis σχεδιάζουν να προσλάβουν 7.000 εποχικά εργαζόμενους για την περίοδο των Χριστουγέννων, 2.000 περισσότερους από πέρυσι, δελεάζοντας πιθανούς συνεργάτες σε μια αγορά εργασίας με δωρεάν φαγητό και ποτό, ανέφερε την Τετάρτη.

Η εταιρεία ανήκει σε 34 πολυκαταστήματα John Lewis και 331 σούπερ μάρκετ Waitrose και έχει επίσης μια τεράστια διαδικτυακή λειτουργία.

Είπε επίσης ότι προσλαμβάνει περισσότερους από 550 μόνιμους εργαζόμενους οδηγών και αποθηκών πλήρους απασχόλησης στα κέντρα διανομής και στα κέντρα παράδοσης πελατών Waitrose.com και John Lewis.com.

«Θα προσφέρουμε δωρεάν φαγητό και ποτά σε συνεργάτες και προσωρινούς εργαζόμενους από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσελκύσουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε».

Τα επίσημα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη έδειξαν ότι οι επιχειρήσεις ανέφεραν πάνω από 1 εκατομμύριο κενές θέσεις τους τρεις μήνες έως τον Αύγουστο, το υψηλότερο από τότε που ξεκίνησαν αυτά τα αρχεία το 2001. διαβάστε περισσότερα

Πέρυσι οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στη Βρετανία παρεμποδίστηκαν από τους περιορισμούς στον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να συναντηθούν λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Χωρίς περιορισμούς φέτος, οι Βρετανοί λιανοπωλητές αναμένουν μια καλύτερη εορταστική περίοδο.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Reuters