Skip to main content

Μειωμένα μπόνους για τα στελέχη της Wall Street

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μειωμένα μπόνους αναμένεται να λάβουν τα στελέχη της Wall Street στο τέλος του έτους, για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς οι εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα βρέθηκαν αντιμέτωπες με αντίξοες συνθήκες στη διάρκεια του 2015, κυρίως εξαιτίας της έντονης αστάθειας που έπληξε τις αγορές.

Όπως προκύπτει από την έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Johnson Associates Inc., οι έντονες διακυμάνσεις στις διεθνείς αγορές επηρέασαν τις αποδόσεις αρκετών διαχειριστών κεφαλαίων, ενώ καθυστέρησαν τα σχέδια των επιχειρήσεων για εισαγωγή των μετοχών τους στο χρηματιστήριο, επηρεάζοντας τις αποδοχές των εργαζομένων στα τμήματα διαχείρισης ενεργητικού, αλλά και των στελεχών επενδυτικής τραπεζικής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.