Skip to main content

Β. Κορκίδης: Εκτός ελαφρύνσεων προϋπολογισμού ξανά οι ΜμΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκτός ελαφρύνσεων του προϋπολογισμού, παρά το φορτίο που επωμίστηκαν κατά την κρίση, μένουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης.

«Οι ΜμΕ ελληνικές επιχειρήσεις παρά το γεγονός ότι τα χρόνια της κρίσης επωμίστηκαν βαρύ φορτίο για άλλη μία φορά μένουν εκτός ελαφρύνσεων προϋπολογισμού», τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Κορκίδης σημείωσε ότι καταγράφηκε πτώση τζίρου που έφτασε το 7% στις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου. 

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.