Απώλειες για έβδομη συνεχόμενη συνεδρίαση κατέγραψε ο χρυσός, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του τελευταίου τριμήνου, ενώ στα χαμηλότερα έκλεισε και σήμερα το πετρέλαιο, διευρύνοντας τις απώλειες σε επίπεδο εβδομάδας.
Ειδικότερα, τα συμβόλαια παράδοσης Δεκεμβρίου του χρυσού έκλεισαν με απώλειες 1,5%, στα 1.087,70 δολάρια η ουγγιά. Σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με απώλειες 4,7%.
Παράλληλα, το αργό πετρέλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου υποχώρησε κατά 2%, κλείνοντας στα 44,29 δολάρια το βαρέλι, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με απώλειες 4,9%.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












