Skip to main content

Νέα εθελουσία από την Εθνική Τράπεζα

Ξεκινάει σήμερα και λήγει στις 15.12.21 νέα εθελουσία από την Εθνική Τράπεζα.

Το Διοικητικό Συµβούλιο της τράπεζας, κατά τη συνεδρίασή του στις 11 Νοεµβρίου 2021, ενέκρινε την παροχή κινήτρων µε σκοπό την οικειοθελή αποχώρηση υπαλλήλων µε επιλογή εκ µέρους των ενδιαφερόµενων είτε της άµεσης αποχώρησής τους έναντι καταβολής αποζηµίωσης είτε της λήψης µακροχρόνιας άδειας µετ’ αποδοχών.

Η εθελουσία απευθύνεται αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας και στις διευθύνσεις του δικτύου εκτός του ναυτιλιακού καταστήματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Το Πρόγραµµα απευθύνεται αποκλειστικά στο προσωπικό του Δικτύου Καταστηµάτων (εξαιρουµένου του Ναυτιλιακού Καταστήµατος) και των Διευθύνσεων Δικτύου (συµπεριλαµβανοµένου του Προσωπικού που τελεί στη Διάθεση των Διευθύνσεων Δικτύου) της Τράπεζας, υπαγόµενο και µη στις διατάξεις του Κανονισµού Εργασίας, που παρέχει σ’ αυτή υπηρεσίες µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας αορίστου χρόνου (πλήρους και µερικής απασχόλησης), καθώς και τους έµµισθους µη τακτικούς δικηγόρους που στηρίζουν νοµικά Καταστήµατα του Δικτύου, υπό τον όρο ότι κάθε συµµετέχων στο Πρόγραµµα έχει συµπληρώσει: α) το 40ο έτος της ηλικίας του και β) 7ετή υπηρεσία στην Τράπεζα.

Όλες οι ηλικιακές κατηγορίες και τα έτη υπηρεσίας στην Τράπεζα πρέπει να είναι συµπληρωµένα µε ηµεροµηνία αναφοράς την 31η Δεκεµβρίου 2021. Στα έτη υπηρεσίας συµπεριλαµβάνονται τα έτη υπηρεσίας σε απορροφηθείσες από την Τράπεζα εταιρείες και σε θυγατρικές εταιρείες του Οµίλου εσωτερικού βάσει σύµβασης εξαρτηµένης εργασίας οποιασδήποτε µορφής, υπό τον όρο ότι οι εργαζόµενοι για τα έτη αυτά δεν έχουν λάβει ή δεν διεκδικούν δικαστικά οποιαδήποτε αποζηµίωση λόγω λύσης της σχέσης εργασίας από την Τράπεζα ή τις θυγατρικές Εταιρείες. Από τη συµµετοχή στο Πρόγραµµα εξαιρούνται ρητά όσοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Τράπεζα µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου».