Skip to main content

Φωτιά τώρα στον Κάμπο Παραμυθιάς – Το μέτωπο εξελίσσεται μακριά από κατοικημένες περιοχές

Φωτ. αρχείου. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) Φωτογραφία αρχείου
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα του Σαββάτου για πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 17:00 σε αγροτοδασική έκταση στον Κάμπο Παραμυθιάς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, με τη συμμετοχή 18 πυροσβεστών, 5 οχημάτων, μίας ομάδας πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και ενός ελικοπτέρου.

Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μέτωπο εξελίσσεται μακριά από κατοικημένες περιοχές ή υποδομές. Στο σημείο μεταβαίνει Ανακριτικό Κλιμάκιο για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.