Skip to main content

Η ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ  DIAMONDS OF GREEK ECONOMY 2023

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα ξεχώρισε στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη συνεχή της αναπτυξιακή πορεία και για τους υψηλούς δείκτες κερδοφορίας

Σε έναν από του μεγαλύτερους θεσμούς στη χώρα μας που αφορά την επιχειρηματική αριστεία βραβεύτηκε η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα. Τα βραβεία DIAMONDS OF GREEK ECONOMY πραγματοποιήθηκαν τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και επιβράβευσαν ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας με παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και στελέχη σημαντικών φορέων.

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα ξεχώρισε στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη συνεχή της αναπτυξιακή πορεία και για τους υψηλούς δείκτες κερδοφορίας όντας ο σύμμαχος των επιχειρήσεων στην ενεργειακή τους μετάβαση και της στροφής τους προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αποτελεί το leader της αγοράς της χώρας μας στα έργα Ενεργειακού Συμψηφισμού και Αυτοπαραγωγής με τη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, υλοποιώντας πάνω 200 έργα κατά το 2022 . Πιστεύοντας ότι κάθε Ελληνική Επιχείρηση μπορεί να παράγει τη δική της ενέργεια και όντας σε μια αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς στη χώρα μας , το 2023 θα κλείσει με νέο ιστορικό υψηλό στο κύκλο εργασιών για την εταιρεία και προετοιμασία για το 2024 με επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και υποδομές. Η στροφή προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Αυτοκατανάλωση είναι μονόδρομος και η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα μας δείχνει το δρόμο.

Στη τελετή παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα , Σηφάκης Νίκος όπου παρέλαβε το βραβείο και ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας , Τζωρτζακάκης Νίκος. Ο κύριος Σηφάκης κατά τη βράβευση της εταιρείας ανέφερε, μεταξύ άλλων,  τα εξής ΄΄ Το όχημα για να πετύχουμε τη πολυπόθητη πράσινη μετάβαση με σκοπό τη καταπολέμηση  της κλιματικής κρίσης είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας , ας μετατρέψουμε αυτή την ανάγκη σε μια ευκαιρία , ας θωρακίσουμε τις επιχειρήσεις μας από οποιαδήποτε ενεργειακή κρίση μέσω αυτών για να τις καταστήσουμε ανταγωνιστικές στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται ΄΄.