Skip to main content

GDM Assets: Αναλαμβάνει την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση των πρώην γραφείων της PwC στο Χαλάνδρι

Οι εσωτερικοί χώροι θα υποστούν ολικό "makeover", με έμφαση στο μοντέρνο design, στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευή

Την ανάληψη του έργου της ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης των παλαιών γραφείων της PwC επί της οδού Κηφισίας 268 & Φιλλελήνων στο Χαλάνδρι ανακοίνωσε η κατασκευαστική εταιρεία GDM Assets.

Το εν λόγω 4ώροφο κτίριο επιφάνειας άνω των 6000 τ.μ. θα μετατραπεί σε νέο κτίριο γραφείων σύγχρονου design και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, πιστοποιημένο κατά LEED Gold, συνδυάζοντας σύγχρονο στιλ με βιωσιμότητα για τους μελλοντικούς ενοίκους και κατόχους.

Το έργο περιλαμβάνει εκτενείς επεμβάσεις στις όψεις του κτιρίου, τροποποιήσεις στην εσωτερική διαρρύθμιση, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, με απώτερο στόχο την γενική αναβάθμιση του κτιρίου και των χώρων του.

Οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, περιλαμβανομένου του lobby, του κλιμακοστασίου και των ανελκυστήρων, θα υποστούν ολικό “makeover”, δίνοντας έμφαση στο μοντέρνο design, στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον, διαμορφώνονται νέα cour anglaise στον περιβάλλοντα χώρο για την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού στους χώρους του υπογείου.

Με υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματική αξιοπιστία, η GDM Assets επιδεικνύει τεχνική δεξιοσύνη και δημιουργικότητα, προσφέροντας τεχνικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες ενός ιδιαίτερα απαιτητικού έργου.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Η GDM Assets εξακολουθεί να επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική ευθύνη, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες της, υπηρεσίες κατασκευής υψηλής ποιότητας.

Στην ομάδα έργου συμμετέχουν οι: AddValue (διαχείριση έργου), ΑΕΤΕΡ Architects (αρχιτεκτονική μελέτη), Α. Καρανικόλας & Συνεργάτες Α.Ε. (στατική μελέτη), Kamarinos Engineers (Η/Μ Μελέτη), L+DG (Μελέτη Φωτισμού) και DCarbon (σύμβουλος LEED).