Skip to main content

Η e-fresh.gr στο Skroutz!  

Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων super market είναι πλέον διαθέσιμη στους πελάτες του Skroutz, του μεγαλύτερου marketplace της Ελλάδας, μέσω της νέας συνεργασίας με το δημοφιλές ηλεκτρονικό super market e-fresh.gr. Όλα τα αγαπημένα brands τροφίμων, boutique επιλογές, μια πλήρως ενημερωμένη κάβα αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για εσάς και για το σπίτι σας είναι πια άμεσα διαθέσιμα για αγορά από την e-fresh.gr μέσω Skroutz.

Οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν την παραγγελία τους με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα , Applepay , Googlepay και Iris payments. Θα παραλάβουν με ασφάλεια στο χώρο τους και στο δίωρο διάστημα της επιλογής τους, με ένα από τα υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά – ψυγεία της e-fresh.gr.
Το grocery shopping γίνεται ακόμη πιο εύκολο και τα ψώνια μέσω skroutz συναρπαστικά!  Δοκιμάστε εδώ την νέα υπηρεσία διάθεσης προϊόντων super market από την e-fresh.gr μέσω skroutz.

Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με χιλιάδες προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες εδώ και 7 χρόνια! Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 1εκ παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και ένα αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.