Skip to main content

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο – «Σε λάτρεψαν οι Έλληνες»

Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν

Η ανάρτηση της αγαπημένης ερμηνεύτριας για τον αείμνηστο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις 10 Ιουνίου πέθανε ο Γιάννης Μαρκόπουλος, έπειτα από τη μάχη που έδινε εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο και σύσσωμος ο κόσμος της μουσικής, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη.

Μεταξύ αυτών και η Χάρις Αλεξίου, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ερμηνεύτρια ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του αείμνηστου μουσικού και συνόδευε τη δημοσίευσή της με μία περιεκτική, αλλά συγκινητική λεζάντα.

«Αντίο Μεγάλε Δάσκαλε. Σε λάτρεψαν οι Έλληνες για το μεγαλείο της μουσικής σου» επισήμανε η Χάρις Αλεξίου στο δικό της «αντίο».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.