Skip to main content

Φοντάνα ντι Τρέβι: Τουρίστρια μπήκε μέσα για να γεμίσει με νερό το μπουκάλι της

Το επεισόδιο που συνέβη τον Ιούλιο, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Έπειτα από τα δύο περιστατικό με τουρίστες που χάραξαν τα αρχικά τους στο Κολοσσαίο, άλλο ένα περιστατικό προβληματικής συμπεριφοράς από τουρίστρια – αυτή τη φορά στη διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι – προκάλεσε προβληματισμό στις αρχές της Ρώμης.

Μια γυναίκα εθεάθη να περπατάει ατάραχη από την εσωτερική πλευρά του σιντριβανιού, με σκοπό να… γεμίσει το μπουκάλι της με νερό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η αγνώστων στοιχείων γυναίκα αγνόησε πλήρως τις πινακίδες που ρητά αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στο σiντριβάνι.

Το επεισόδιο που συνέβη τον Ιούλιο, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα, έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Την είδα και σκέφτηκα ότι είναι κάτι τρελό, γι’ αυτό και άρχισα να τραβάω βίντεο» δήλωσε ο άνδρας που κατέγραψε τη γυναίκα προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες έμειναν έκπληκτοί από τη συμπεριφορά της δεδομένων των αυστηρών οδηγιών προς τους τουρίστες.

«Υπήρχαν παντού πινακίδες ότι αυτό δεν επιτρέπεται» πρόσθεσε ο άνθρωπος που κατέγραψε την «εισβολή» της γυναίκας στο σιντριβάνι που χτίστηκε το 1762.

Η ίδια, πάντως, φέρεται να προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν καταλαβαίνει ποιο ήταν το πρόβλημα από την ενέργειά της αυτή.

Με σχεδόν 10,5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, η Φοντάνα ντι Ντρέβι είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα όχι μόνο στη Ρώμη, αλλά σε ολόκληρη την Ιταλία.