Skip to main content

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τόμι Σέλμπι για την ταινία των «Peaky Blinders»

Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ επιβεβαίωσε το γεγονός. Υπενθυμίζεται πως το 2021 έγινε γνωστό πως αντί να ολοκληρωθεί η σειρά με έβδομη σεζόν, το τέλος θα παρουσιαστεί σε ταινία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι, πρωταγωνίστησε στους έξι κύκλους της διάσημης σειράς που προβλήθηκε από το 2013 έως το 2022.

Σε δηλώσεις του κατά της διάρκειας της πρόσφατης πρεμιέρας του νέου του δράματος του BBC, «The Town», ο Στίβεν Νάιτ είπε ότι «ο Μέρφι επιστρέφει σίγουρα για την ταινία». «Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, στο Ντίγμπεθ, στο Μπέρμιγχαμ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πριν λίγο καιρό μέσα από δηλώσεις του και ο Κίλιαν Μέρφι είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα επέστρεφε στον ρόλο του.

Συγκεκριμένα όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Radio 4, ο ηθοποιός απάντησε πως αν του δινόταν η ευκαιρία, ευχαρίστως και θα επέστρεφε ως Τόμας Σέλμπι.

«Αν υπάρξει περαιτέρω ιστορία για να ειπωθεί και εάν ο Στίβεν Νάιτ δώσει ένα σενάριο όπως ξέρω ότι μπορεί, τότε θα είμαι εκεί. Θέλω να πω, αν θέλουμε να δούμε τον 50χρονο Σέλμπι, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε», είχε τονίσει.